Фирма „НИКОВ“ започва производство 1996 г., като малка семейна фирма на колбасари, работили над 20 години в сливенския месокомбинат.

Преминахме през различни етапи на обновяване на материалната база, като се стараехме да удовлетворяваме завишените клиентски изисквания по отношение на безопасността на хранителните продукти, спазвайки хигиенните и технологични изисквания на всеки етап от производството.

През годините залагахме на качеството и усилията ни не бяха напразни. Утвърдихме се на пазара като производител на висококачествени колбаси. За това говорят многобройните отличия на конкурси организирани от Асоциация на Месопреработвателите в България (АМБ) ,  IFFA2010 FRANKFURT AM MAIN и IFFA2011 FRANKFURT AM MAIN

Доставчици на суровини и адитиви са водещите фирми в месния бранш, съвместно с наши и немски технолози се стараем да разширим производствената гама от продукти.

Предприятието е с действащи системи за контрол ДПП ( добри производствени практики ) и HACCP.  Готовите продукти се подготвят, опаковат и доставят на място до клиента ежедневно, съпроводени от необходимите документи и транспортно средство осигуряващо техния хладен превоз.
Работим предимно със складове, магазини и вериги от източна България.

В бизнеса си държим на упорития труд, високата дисциплина, коректните отношение и уважение. Радваме се, че с голяма част от служителите и партньорите ни работим вече повече от 15 години.

В настоящия момент фирма „НИКОВ“ получи знак от  ЕС за традиционни български продукти за  филе „Елена“ и „Панагюрска луканка“. Съвместно със „Сдружение за сурово-сушени български продукти“ се надяваме  да успеем да съхраним българския вкус и здравословните продукти за потребителите ни.

Награди, дипломи и купи

 
nagradi kupa